Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Schizoafektivní porucha

Podle lékařky mám schyzoafektivní poruchu,podle nemocnice akutní psychotickou poruchu,Mám to už 2 rokem,tato nemoc se nedá vyléčit.Nechtějí mi dát ID.Jak postupovat abych ID dostala?Nechci jít ležet do Opavy.Měla jsem zatím pouze jeden atak.Nechtěla bych jích už více zažít.Nestresuji se aspon se o to snažím.Ze všeho si dělám hlavu.Nikde nechodím daleko od domu bez doprovodu.Bojím se sama jezdit autobusem atd.Kdo mi poradí?Mám se soudit?Nejsem zchopná nastoupit do práce,nejde mi pravidelně každý den docházet na pracoviště.

Odpovědi na otázku

Tak jsem konečně dostala invalidní důchod,po 2 a půl letech,dokonce mám i práci v chráněných dílnách.Takže všechno se v dobré obrátilo,změnila jsem i psychiatra.
U všech co tady čtu s touto poruchou mají plný invalidní důchod
Jarka Můj lékař ví o mém stavu a paní doktorka chtěla at se soudím o ID,že můj stav na to odpovídá.Ale byla jsem hozpitaliz. v nemocnici a tam mi určili jinou diagnozu.Podle lékařky mám schyzoafektivní poruchu a podle nemocnice akutní psychotickou poruchu.Změna léků antidepresiv nereaguje na léčbu.Ted budu opět v nemocnici ,ale jiné tak uvydím jakou diagnozu mi opět určí oni.Nevím jestli se někdy můj stav zlepší,když moje lékařka říká že to je na důchod.
Situaci musíte řešit se svým lékařem, který zná váš stav a který vám může doporučit terapii, s níž by váš stav byl snesitelnější. Jistě se dá naít schůdné řešení bez soudu.